Onze historie

anno 2010

Magnus Villas heeft haar wortels in een geschiedenis die teruggaat tot in 1951. In 2010 organiseerden we ons bedrijf in de vorm die we vandaag kennen, met als belangrijkste doel om villabouw een exclusief karakter te geven.

Ons team

Voor de schermen én achter de schermen staat er één professioneel team klaar om uw bouwdroom te realiseren: projectleiders, collega’s verantwoordelijk voor de administratie, calculatie, boekhouding en dienst na-verkoop, sales manager en directie.

TOTAALCONCEPT

Sinds 2010 realiseert Magnus Villas exclusieve villa's. Met alle bouwdisciplines onder één dak zijn wij uw ideale partner om uw woning, interieur en, indien gewenst, ook uw buitenruimte, vorm te geven en harmonieus op elkaar af te stemmen.

UNIEK KARAKTER

Warm landelijk of strak modern, en indien gewenst met een minimalistische toets, welke stijl u ook verkiest, uw nieuwe woning heeft gegarandeerd een uniek karakter, een eigen persoonlijkheid. Uw wensen zijn daarbij onze leidraad.

VAKMANSCHAP

Wij onderscheiden ons door een persoonlijke aanpak en ons vakmanschap. Magnus Villas bouwt op traditionele wijze met de knowhow van vandaag. Ons bouwteam vertaalt uw bouwwens naar een unieke realisatie.