Tuinaanleg

Verrijk uw villa met een groene oase van rust

Ervaar de harmonie tussen architectuur en natuur, en geniet van een tuin die perfectie ademt. Ontdek hoe een doordacht landschapsontwerp uw villa kan complementeren.

Tuinarchitectuur

Wij realiseren uw droomtuin in samenwerking met onze partners

Hoewel onze specialiteit bij Villa Magnus ligt in het creëren van tijdloze villa’s, begrijpen we het belang van een naadloos overlopende buitenruimte. Voor de realisatie van uw droomtuin werken wij samen met erkende partners in tuinaanleg en -architectuur. Zij helpen met het ontwerp, coördinatie en realisatie. 

Samen ontwerpen en realiseren we tuinen die de uitstraling van uw villa versterken en zorgen voor een ongeëvenaarde buitenbeleving die aansluit bij uw lifestyle.

Tuinontwerp villa

Een tuinontwerp dat de essentie van uw villa vangt

Elk ontwerp is uniek en wordt op maat gemaakt om de schoonheid van uw villa te weerspiegelen. Van klassieke Franse tuinen tot moderne, onderhoudsvriendelijke ontwerpen, wij zorgen voor een tuin die bij uw thuis hoort.

Contacteer ons

De tuin als verlengstuk van uw villa

Een professioneel aangelegde tuin verrijkt niet alleen de esthetische waarde van uw villa, maar functioneert ook als uw persoonlijke toevluchtsoord, een plaats voor rust en samenzijn met familie en vrienden.