Villabouw

Een landelijke villa bouwen, dat is een tijdloze keuze

Onze landelijke villa’s zijn een ode aan de klassieke schoonheid van bouwen, gecombineerd met een modern gevoel voor technologie en comfort. Kies voor de tijdloze combinatie van de charme van het platteland en de warmte van een echte thuis. Dat is wat wij u willen bieden. Kom het zelf ontdekken in Villa Magnus.

We bouwen meer dan enkel uw villa. We zorgen voor het totaalplaatje.

Onze dienstverlening stopt niet bij de oplevering van uw villa. Wij zorgen voor een totaalproject, want u verdient een totale ontzorging. Het is onze missie om u een totaalbeleving te bieden die uw levensstijl weerspiegelt. 

Villabouw Magnus

Daarom kiest u voor Magnus villa’s

We staan voor betrouwbaarheid, klantentevredenheid en een ongeëvenaarde expertise in landelijke villa’s. Dit ziet u niet alleen aan de bouwwerken die we maken, maar u hoort het ook van onze klanten zelf. 

Een zeer aangename ervaring

Wij hebben ons huis met Magnus grondig verbouwd. Ter plaaste, hebben wij altijd een heel vlotte contact gehad met de aannemer en alle medewerkers. Ook achter de schermen, zijn er mensen die wij nooit gezien hebben maar die altijd paraat waren om ons telefonisch te helpen. Voor alle vragen, hulp voor offertes, begeleiding voor de aanvraag voor premies, naverkoopservice,… konden wij bij de “dames“ van Magnus terecht.
 

- K. M.

Wij zijn dankbaar

Onze villa is niet alleen esthetisch adembenemend, maar ook functioneel en comfortabel, wat getuigt van het hoge niveau van expertise en aandacht voor detail van Magnus. We zijn dankbaar voor de toewijding en het vakmanschap van Magnus en zouden hen zonder aarzeling aanbevelen aan iedereen die op zoek is naar een bouwpartner die echt meedenkt en levert.

- Flip V.

Ik ben fan

Vanaf het eerste overleg tot aan de sleuteloverdracht was onze ervaring met Magnus niets minder dan uitzonderlijk. Het team heeft ons door elk stadium van het ontwerp- en bouwproces geleid met een mix van professionaliteit, creativiteit en persoonlijke aandacht die zeldzaam is in deze industrie.

- Wim H.

Een echte aanrader

Werken met het team van Magnus was een absoluut genoegen. Hun professionele aanpak en persoonlijke betrokkenheid maakten het hele proces van het bouwen van ons huis zorgeloos en plezierig. De afwerking en kwaliteit van ons huis zijn uitzonderlijk, en we hebben veel complimenten ontvangen van vrienden en familie. Magnus heeft onze visie werkelijkheid gemaakt, en we zijn hen daarvoor eeuwig dankbaar.

- Tim

Behulpzaam en bekwaam

Onze ervaring met Magnus was van begin tot eind subliem. Vanaf de eerste schetsen tot de uiteindelijke oplevering, het team van Magnus was altijd bereikbaar, behulpzaam en buitengewoon bekwaam. Onze nieuwe villa heeft onze verwachtingen overtroffen, mede dankzij de aandacht voor detail en het vakmanschap van Magnus. We raden hen ten zeerste aan voor iedereen die op zoek is naar een unieke en luxe woonervaring. Mijn dank, heren!

- Janne

Zeer professionele firma

Niet mee gebouwd maar wel voor gefotografeerd en de projecten zijn tot in de puntjes afgewerkt! De bewoners waren ook telkens zeer tevreden van de firma en als ze dat al tegen de fotograaf zeggen die langskomt wilt dat iets zeggen! ;-)
Zowel modern als landelijk, klassiek mooie projecten met totaalaanpak.

- Liesbet

Villabouw Magnus

Waarom kiezen we voor landelijke villa’s?

Een landelijke villa is voor ons het symbool van rust, elegantie en klasse. Wij vinden moderne villa’s ook mooi en kunnen deze ook bouwen. Maar in onze ogen kan dit niet op tegen het karakter dat een landelijke villa uitstraalt.

De authentieke materialen, de rustieke uitstraling, het prachtige landschap… het draagt bij tot een sfeer die generaties doorstaat. 

“Door de jaren heen bouwden we de nodige expertise op om een luxueuze droomvilla te kunnen realiseren. We kennen zowel de valkuilen als de details die hét verschil maken. De sleutel tot efficiënt bouwen zit ‘m in de voorbereiding.”

Willy en Sebastiaan Van Kerckhoven Villabouw Magnus

Als familiaal bedrijf bouwen wij aan een warme thuis

Wij weten wat familie betekent. Het is samenhorigheid, traditie en warmte. Ons gevoel vertalen we in onze projecten. Levensdromen worden hier vertaald in designs én realisaties die een verbeterde weerspiegeling zijn van de unieke realisatie die u voor ogen heeft.

En wij? Wij zijn Magnus Villa’s. Oprichter Willy wordt ondertussen bijgestaan door zijn zonen Sebastiaan en Niels, die de bouwtraditie doorzetten. En dit doen we ook graag voor u. 

Interieur moderne villa Villabouw Magnus

Zo bouwen wij jouw landelijke villa

Van de eerste kennismaking tot de oplevering: ons traject is een persoonlijke reis die we nauwkeurig samen uitstippelen. We vinden het belangrijk om transparant en inclusief te werken. Uw wensen vormen onze leidraad.

Villa Magnus kijkvilla Villabouw Magnus

Bezoek “Villa Magnus”

Men zegt wel eens: een beeld zegt meer dan duizend woorden. Maar er kan nog steeds niets op tegen een belevenis. Ervaar zélf waar onze landelijke villa’s voorstaan.

Wij nodigen u graag vrijblijvend uit in Villa Magnus, waar elk detail spreekt van onze passie voor bouwkunst en rustiek.

Tuinarchitectuur villa

Villa bouwen in een zonevreemde omgeving?

Een perceel kan verschillende bestemmingen hebben, één daarvan is zonevreemd. Dit betekent dat het volgens de geldende plannen niet in de juiste bestemming ligt. Een villa bouwen kan, maar we moeten wel enkele belangrijke zaken bekijken.

Landelijke villa met zwembad en overdekt terras

Budget voor landelijke villa’s

De prijs voor een villa is zo persoonlijk als de villa zelf. Wij bieden geen standaardprijzen, maar een op maat gemaakte offerte die recht doet aan uw wensen. We gaan graag met u in gesprek om die wensen te begrijpen en deze te vertalen in een concreet voorstel.

“Vaak stopt het bij de oplevering, maar wij gaan door. Naservice is onze topprioriteit. De ultieme tevredenheid van onze klant hangt af van de naservice, dat beseffen we als geen ander. U kan dus ook na de oplevering bij ons terecht.”

Woonkamer in warme lichte tinten Villabouw Magnus

Elk project start met een open gesprek

We hebben vele prachtige projecten gebouwd, maar elke villa start op dezelfde manier: met een open gesprek. Heb jij al een concrete visie, of bent u eerder op zoek naar meer informatie? Alles kan. Wij helpen u graag verder. Leer ons vrijblijvend kennen, wij kijken er alvast naar uit.