rustieke villa met overdekt terras

Rustieke charme en moderne elegantie brengen wij samen in uw villa

Magnus Villas maakt uw droom van landelijk wonen waar, met een villa die tot in de perfectie op uw levensstijl is afgestemd. Of u nu nieuwbouw wilt, een renovatie of een uitbreiding op uw domein, uw verwachtingen vormen ons minimumdoel.

Landelijke villa met buitendouche

Onze geschiedenis

Magnus Villas kan terugblikken op een geschiedenis van meer dan 70 jaar. Na een grondige reorganisatie in 2010 legden ze zich toe op het bouwen van villa’s met een exclusief karakter en een bijzonder hoge graad van afwerking.

Dronebeeld villa met zwembad

Experts in villabouw

Magnus Villas onderscheidt zich door een sterk persoonlijke aanpak, een nauwe communicatie met de klant en een doorgedreven vakmanschap. We bouwen met beproefde, traditionele methodes ondersteund met de knowhow van vandaag. Een geslaagde mix tussen authenticiteit en innovatie.  

“Een sterk netwerk is te belangrijk. De ruwbouw zetten wij zelf neer, met onze eigen mensen, maar voor de afwerking doen we een beroep op vaste partners, specialisten die we vaak al jarenlang kennen zodat we de kwaliteit van hun werk kennen. Daardoor kunnen we uw hele domein naar het volgende niveau brengen. Denk aan bijgebouwen, tuinen en zwembaden.”

Trots op de Magnus Villa’s Meesterwerken

U bent benieuwd naar onze realisaties? Wij tonen u graag onze afgewerkte projecten waarvoor wij ons dagelijks inzetten.
Minimalistich strak design berging

Het zit in onze naam én in ons DNA: villa’s

Alles wat we doen, ademt landelijke villa’s. Of het nu gaat om nieuwbouw of om renovatie. Of omgevingswerken. Elk project weerspiegelt onze toewijding aan het Magnus-DNA. Best logisch, in een familiebedrijf.  

Ontdek onze expertises in villabouw

Woonkamer in warme lichte tinten Villabouw Magnus

Word deel van ons team

Ben jij op zoek naar een leuke job bij een goed georganiseerde omgeving? Als onderdeel van ons toegewijde team draag je bij aan het realiseren van droomvilla’s en groei je zowel professioneel als persoonlijk.