Villarenovatie

Villarenovatie: waar traditie en technologie samen komen

Heeft uw villa behoefte aan een renovatie? Wij zorgen voor de fijne balans tussen bewaarde charme en modern comfort. Van subtiele moderniseringen tot complete transformaties, wij zorgen voor een perfecte renovatie. Wat wil u renoveren? Laat het ons weten. Wij maken het waar.

Enkele villa’s die wij gerenoveerd hebben:

Villa keuken met lichte warmte tinten

Professionele villarenovatie op maat

Onze op maat gemaakte renovatieplannen zijn zorgvuldig afgestemd op de unieke kenmerken van jouw villa. Wij geloven dat elke renovatie een persoonlijke touch vereist, een die respect heeft voor de originele architectuur terwijl het moderne comfort en efficiëntie verhoogt.

En daar gaan we ver in: we laten bij u ter plaatse een grondige doorlichting uitvoeren door ons studiebureau.

Ontdek de renovatiemogelijkheden

We bieden een breed scala aan renovatiediensten aan. We zorgen er steeds voor dat elk aspect van uw villa met precisie en toewijding wordt vernieuwd. En daar gaan we ver in: we laten bij u ter plaatse een grondige doorlichting uitvoeren door een erkend studiebureau.

Interieurrenovatie

Interieurrenovaties

Moderne functionaliteit gecombineerd met klassieke esthetiek. Elke kamer wordt een meesterwerk. Enkele voorbeelden:

  • Keukenrenovatie
  • Badkamerrenovatie
  • Interieurrenovatie
  • Vloerrenovatie
Totaalrenovatie

Totaalrenovatie

Een combinatie van enkele of alle bovenstaande renovaties behoort ook tot de mogelijkheden. Bij een totaalrenovatie door Villa Magnus wordt uw woning getransformeerd tot een meesterwerk dat traditie en hedendaagse luxe verenigt.

Energetische renovatie

Energetische renovaties

Wilt u uw landelijke villa moderniseren en duurzamer maken? Wij zorgen voor een energetische upgrade die geen afbreuk doet aan uw rustieke stijl.

  • Moderniseren van verwarmings- en koelsystemen
  • Toevoegen van duurzame energieoplossingen

“Een renovatie is veeleer complexer dan nieuwbouw. Door onze jarenlange ervaring ervaring weten we de ideale aanpak én kunnen we jouw woning omtoveren tot een energievriendelijke droomwoning.”

Onze klanten getuigen

Een zeer aangename ervaring

Wij hebben ons huis met Magnus grondig verbouwd. Ter plaaste, hebben wij altijd een heel vlotte contact gehad met de aannemer en alle medewerkers. Ook achter de schermen, zijn er mensen die wij nooit gezien hebben maar die altijd paraat waren om ons telefonisch te helpen. Voor alle vragen, hulp voor offertes, begeleiding voor de aanvraag voor premies, naverkoopservice,… konden wij bij de “dames“ van Magnus terecht.
 

- K. M.

Wij zijn dankbaar

Onze villa is niet alleen esthetisch adembenemend, maar ook functioneel en comfortabel, wat getuigt van het hoge niveau van expertise en aandacht voor detail van Magnus. We zijn dankbaar voor de toewijding en het vakmanschap van Magnus en zouden hen zonder aarzeling aanbevelen aan iedereen die op zoek is naar een bouwpartner die echt meedenkt en levert.

- Flip V.

Ik ben fan

Vanaf het eerste overleg tot aan de sleuteloverdracht was onze ervaring met Magnus niets minder dan uitzonderlijk. Het team heeft ons door elk stadium van het ontwerp- en bouwproces geleid met een mix van professionaliteit, creativiteit en persoonlijke aandacht die zeldzaam is in deze industrie.

- Wim H.

Een echte aanrader

Werken met het team van Magnus was een absoluut genoegen. Hun professionele aanpak en persoonlijke betrokkenheid maakten het hele proces van het bouwen van ons huis zorgeloos en plezierig. De afwerking en kwaliteit van ons huis zijn uitzonderlijk, en we hebben veel complimenten ontvangen van vrienden en familie. Magnus heeft onze visie werkelijkheid gemaakt, en we zijn hen daarvoor eeuwig dankbaar.

- Tim

Merci voor alles!

Renoveren met Magnus was een onvergetelijke reis. Hun deskundigheid en passie voor villabouw kwam in elk aspect van het project naar voren. De kwaliteit van het werk is ongeëvenaard en elke ruimte is perfect afgestemd op onze levensstijl. We zijn vooral onder de indruk van de duurzame materialen en energie-efficiënte oplossingen die Magnus heeft geïntegreerd. We voelen ons hier echt thuis. 

- Janne

Behulpzaam en bekwaam

Onze ervaring met Magnus was van begin tot eind subliem. Vanaf de eerste schetsen tot de uiteindelijke oplevering, het team van Magnus was altijd bereikbaar, behulpzaam en buitengewoon bekwaam. Onze nieuwe villa heeft onze verwachtingen overtroffen, mede dankzij de aandacht voor detail en het vakmanschap van Magnus. We raden hen ten zeerste aan voor iedereen die op zoek is naar een unieke en luxe woonervaring. Mijn dank, heren!

- Janne

Zeer professionele firma

Niet mee gebouwd maar wel voor gefotografeerd en de projecten zijn tot in de puntjes afgewerkt! De bewoners waren ook telkens zeer tevreden van de firma en als ze dat al tegen de fotograaf zeggen die langskomt wilt dat iets zeggen! ;-)
Zowel modern als landelijk, klassiek mooie projecten met totaalaanpak.

- Liesbet

Willy en Sebastiaan Van Kerckhoven Villabouw Magnus

Ons renovatietraject voor luxewoningen

Niels aanhoort uw wensen, we nemen even de tijd om hierover te reflecteren én stellen u een vrijblijvend gesprek voor met een gerenommeerde ontwerper. Verliefd worden op het ontwerp, dat is ons doel. Onze interne studiedienst/werkvoorbereiding huldigt het principe “de kunst van het bouwen schuilt in de voorbereiding”. Zij beheersen het opstellen van gedetailleerde volledige offertes met duidelijke omschrijving. Het doel is verrassingen uit te sluiten. Wij hanteren een stap-voor-stap benadering om uw renovatieproject te realiseren. Dit proces is ontworpen om keer op keer uw verwachtingen te overtreffen.

Woonkamer in warme lichte tinten Villabouw Magnus

Renoveer met Magnus Villa’s

Contacteer ons vandaag nog om de mogelijkheden van uw villarenovatie te bespreken. Samen zullen we de perfecte synergie creëren tussen uw wensen en ons meesterschap.