Zwembad villa drone

Verrijk uw villa met een zwembad op maat

Genieten van je eigen wellness in uw eigen tuin, samen met de familie. Ontdek de luxe van een privézwembad, waar tal van herinneringen en zorgeloze momenten zullen ontstaan.

Landhuis met buitenzwembad

Wij werken samen met erkende partners voor uw zwembad

Onze expertise ligt in klassieke villabouw en – renovatie. Wij werken samen met vaste zwembadbouwers en wellnessproviders waarbij we alles naadloos op elkaar afstemmen. Van ontwerp tot coördinatie en realisatie.

Samen bouwen we hoogwaardige zwembaden die naadloos aansluiten bij de rest van het domein. We garanderen een volledige buitenbeleving die uw levensstijl complementeert.

En daar gaan we ver in: we laten bij u ter plaatse een grondige doorlichting uitvoeren door een erkend studiebureau.

Zwembad villa

Een zwembadontwerp op maat van uw villa

We bekijken bij elke uitbreiding hoe deze het beste bij uw villa past. Of het nu gaat om een infinity pool die overloopt in de horizon of een ecologisch natuurzwembad. Wij bieden een breed scala aan zwembaden aan die je villa naar het volgende niveau van luxe tillen.

Contacteer ons

Het zwembad als toevoeging op uw villa

Een zwembad bij uw villa staat gelijk aan een verrijking van uw leefruimte, een verhoogde esthetische waarde van uw eigendom, en een persoonlijk wellness-centrum voor dagelijks genot.