Wij zijn thuis in landelijke villa’s. U binnenkort ook?

Een landelijke villa straalt rust, elegantie en klasse uit. Wij vertalen uw levensdromen in designs én realisaties die een verbeterde weerspiegeling zijn van de unieke realisatie die u voor ogen heeft.

Wij bieden u een unieke woonervaring gecombineerd met modern comfort. Kom dit vrijblijvend ontdekken in Villa Magnus, onze kijkvilla.

De Magnus Villa’s Meesterwerken

Elke villa vertelt een eigen uniek verhaal van visie, wensen en vakmanschap. Zo verschillend, maar toch beschouwen wij ze allemaal als een meesterwerk.

Onze expertises

Villabouw

Nieuwbouw

Wij realiseren landelijke villa’s waarbij elk element uw persoonlijke wensen weerspiegelt.

Ontwerp zonder titel (8)

Renovatie

Wij combineren traditionele charme met modern elegantie om uw villa te transformeren.

LG MagnusVillas woningM Itegem 8

Zonevreemd bouwen

De wijze waarop wij een zonevreemd dossier samenstellen vereist een bepaalde aanpak voortvloeiend uit ervaringen én kunde.

Villa Magnus kijkvilla Villabouw Magnus

Bezoek “Villa Magnus”

In Villa Magnus komt onze visie helemaal tot leven, waar innovatief design en tijdloze klasse samenkomen. Stap binnen en ervaar de weelderige ruimtes, doordachte details en hoogwaardige afwerkingen die de standaard zetten voor exclusief wonen. Onze kijkwoning is meer dan een showcase; het is een inspirerende reis door wat mogelijk is.

Minimalistich strak design berging

Landelijke villa’s zitten in onze naam én in ons DNA

Alles wat we doen, ademt landelijke villa’s. Of het nu gaat om nieuwbouw of om renovatie. Of omgevingswerken. Elk project weerspiegelt onze toewijding aan het Magnus-DNA. Misschien logisch, in een familiebedrijf.

Word onze nieuwe collega

Op zoek naar een leuke job bij een goed georganiseerde omgeving? Bekijk onze openstaande vacatures en ontdek wat wij te bieden hebben voor jou.

Landelijke villa met buitendouche

Ons bouwproces voor nieuwbouw en renovatie van villa’s

Voor u is het een unieke reis, wanneer u beslist met ons te bouwen of te verbouwen. Voor ons is het een wederkerend proces dat we in een traject goten om uw tevredenheid te garanderen. Ontdek hoe wij uw droomvilla tot leven brengen met onze persoonlijke aanpak.